sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Syysviikonloppu

Jaahas, se on sunnuntai taas ja aamuaerobiset vedelty. Pakko kyllä myöntää että toissa päivän jalkatreeni osu ja uppos, nimittäin lenkilläkin köpötin meneen siihen malliin et ois joku suurempikin vamma kuin vain pakarajumi ;D
Lenkkipoluilla
En yhtään ihmettele et jengi tykkää smithkyykystä, oon rakastunut siihen laitteeseen! <3 Ja kyllä muuten tuntuu nyt kun oon sillä puskenut, tosin taisin innostuu jo vähän liikaa kun pakarat on ihan tulessa.. hehee. Tykkään eniten kyllä jalkapäivästä ja käsien treenailu on varsinkin vielä tässä vaiheessa se ikävin juttu kun ei tunnu voimaa löytyvän millään. Mutta kokemuksesta onneks tiedän et äkkiä se lihas kasvaa ja yhtäkkiä jaksaakin jo paremmin. Salille siis vaan puntteja ostelemaan :)

Käyn tällä hetkellä SATS:lla ja johtuen työpaikan alesta ja salin läheisyydestä oon valinnut kyseisen firman. Jostain syystä siellä on ollut nyt tosi täyttä viimeiset puoli vuotta ja järjestelmällisesti klo 16-22 välillä ei meinaa mahtua punttien kanssa mihinkään. Kerran olen onnistunut käymään ennen klo 16 arkena ja kyllä oli tilavampaa. Sama homma tapahtuu pukkarin puolella, eli et mahdu sitä omaa pukukaappia avaamaan ja ottamaan tavaroita sieltä edes ulos ettet tuuppaa jotain kanssa kuntoilijaa kyynerpäällä.. En oo nyt hetkeen käynyt aamulla salilla, johtuen mun töistä. SATS aukee vasta klo 7.00, joten en ehdi millään kahdeksaksi töihin.

Onko kellään kokemusta SATS:n Small Group Trainingistä? Oon miettinyt tota treenaus muotoa useasti ja tää on yksi syy miksi en ole vielä SATSia jättänyt. Ajattelin ehkä kokeilla tuota sit kun PT jakso loppuu. Kokemuksia ois kiva vaan kuulla, ettei mee rahat hukkaan.
Täällä lisää:

Tänään otettiin nappikset ja pallot kassiin ja suunnattiin Laajsalon urheilukentille. Oli ihan mahtava ilma, aurinko paistoi ja lämpömittari näytti kahdeksaa astetta, joten ei sitä maltettu sisällä istua! Me lenkkeiltiin koiran kanssa rannoille ja kallioille katselemaan merta. Näinä päivinä syksy tuntuu mukavalta.

Kaupasta lähti appelsiineja matkaan 
Päivällinen
Viime aikoina on ollut blogeissa paljon siitä juttua, miten ihmiset reagoi eri tavoilla toisen terveelliseen elämäntapaan. Sätitään ja ollaan ilkeitä. Onko se sitten sitä perinteistä suomalaista kateutta vai mitä, en tiedä. Itse olen kuullut siitä useammin muilta ihmisiltä, että jos olen treenannut salilla kunto-ohjelmani mukaan lihakset siihen malliin kipeäksi, että käveleminenkin sattuu (niin kuin nyt), niin kommentteja on tullut tähän tyyliin: "Toi on sairasta!" tai "Toi ei oo enää terveellistä" tai "Yrittäisit ottaa vähän rennommin..".  Oonko ymmärtänyt jotakin ihan väärin vai eikö kehitys juuri lihaksissa tapahdu kun ne vedetään puntilla äärirajoille ja tämän lisäksi ruokitaan oikein? Itselläni on ollut aina tunne siitä, että ei ole tullut treenattua tarpeeksi jos missään ei tunnu, tarkoitan lihaskuntoa. Toki teen muunlaistakin urheilua, kuten lenkkeilyt ja tenniksenpeluut yms. mutta näistä en oletakkaan lihasten niin kipeytyvän...

Toinen kommentoinnin kohde on ollut usein mun ruokailu paikoissa joissa muut ihmiset sen näkevät. Esim. mun aamupirtelöstä on kommentoitu seuraavaa (jossa on muuten proteiinia, hiilaria, marjoja + muut terveelliset lisukkeet ja joka on varmasti terveellisempi vaihtoehto kuin se ruisleipä voilla, juustolla ja metwurstilla): "oot sä jollain dieetillä?", "ethän sä pärjää tolla"... Itseasiassa, voin onnellisena kertoa, että pitää nälän paljon paremmin loitolla kuin perus leipä. Ei oo kurniva nälkä klo 11-12 aikaan, mutta silti syön sen salaatin proteiinilla höystettynä. Ja taas tulee kommenttia: "Kuin sä syöt noin vähän", "ethän sä pärjää tolla"

Mä en ymmärrä, miksi en pärjäisi kun salaatin kyljessä on lihaa ym. täyttävää ja ravitsevaa sen kermakastikkeen ja perunan sijasta? Ja taaskaan mulla ei ole se nälkä kuin vasta 3-4h jälkeen jolloin syö välipalaa.. Miksi ihmiset välittävät niin paljon muiden ruokailuista? Onko se heiltä pois, jos syön aamulla pirtelön ja kahvin. Jos söisin puuroa - joka voisi olla toinen vaihtoehto - tuskin kukaan kommentoisi. Tällaisia kokemuksia mun uudesta ruokavaliosta ja sen aiheuttamista reaktioista ;)

Laajasalon autio uimaranta

Laajasalo

Nyt onkin viikonloppu ja saan syödä kotona mitä lystää, koska mieshän on onnessaan kun teen hänellekin aamupirtelön...ja vieläpä taioin suklaakakunkin ;P Nauttikaa auringosta nyt kun se vielä paistaa! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti