keskiviikko 11. syyskuuta 2013

intoa, intoa!

Auuutss! Mä tein maanantaina kunnon jalkatreenin ja venyttelin ja venyttelin mut kyllä on ollu tänään paikat sellasessa tilassa et portaiden kävely sattuu. Noh, on menny ainakin perille vaikka manasinkin tunkua salilla. Tänään meen tekeen selkätreenin vasta yhdeksältä jotta ois pahin ruuhka hälventynyt. Lisäksi salin pukkari oli niin täynnä et kun pyllistät niin toisen ihmisen persus on siinä kiinni.. :D

No mut aamuaerobisia oon vedellyt koiran kans aika hyvin nyt aamuisin ja oikeestaan se on parasta aikaa lenkittää koiraakin kun ei ole pahemmin vastaantulijoita. Meillä on vakkari lenkki jonka saan minuutilleen vedettyä aina samaan minuuttimäärään, niin ei tarvitse edes ottaa kelloa reissuun mukaan.


Kun sain ruokavalion käteen, tuntu paljolle syödä kuus kertaa päivässä, mutta nyt kun oon tehnyt treenit ohjeiden mukaan niin kas, eipä oo yhtään liikaa ruokaa. Viime yönä mä heräsin kahden aikaan kaameeseen nälkään! :D Siis mitä ihmettä, mulle ei ikinä oo tapahtunu tollasta. Oli pakko hakee pähkäilyn ja tunnin pyörimisen jälkeen puolikas omena ja vesilasi, et sai mahan hiljennettyä ja nukahdettuu uudestaan. Ilmeisesti siis kulutankin jotain, ettei oo menny reenailu harakoille.

Kuva


Muuten vointi on ollu mahdottoman hyvä, ainut mitä mietn on salin vaihto edelleen. Meidän takapihalla on huippu kuntosali, eli nytkin voisin heittää vaan saunan päälle, käydä reenaan ja pujahtaa suoraan takas himaan ja saunan lauteille..Ei enää sitä persviidakkoa pukkareissa ja suihkuissa! :D

Täytyykin tänää jo selvittää kauan kestää jos sanon itteni irti nykyiseltä salilta...

Tää muistuttaa mun jääkaappia nykyään, mut ei ollenkaan huono juttu! :D Kuvat

Tänään lähetin pt:lle ennen kuvat, eli siis viikko sit otetut kuvat. Hän sanoi näkevänsä niistä paljon paremmin muutoksen kuin mistää painosta yms.. Toivottaasti nyt ees jotain siinä kropassa sit tapahtuu :)


Nyt sit vielä kaffee naamaan ja sit lähen pikku hiljaa valmistautuun treeniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti